Fans From Poland I just wanna know if we are strong group.
Posted 18 June 2009 - 09:14 PM
Jeśli chodzi o koncert Michael'a w Polsce to jestem w 100% za. Z tym ze na jego koncert w tym roku w Polsce nie mamy co liczyc. Ale 2010 rok?? Czemu nie :-) Sądzę, że w Polsce jest wielu fanów... Ja osobiscie myślalam ze w moim otoczeniu nikt nie słucha Buble'a...a gdy zaczęłam mówic ze słucham własnie jego muzyki to ku mojemu zdziwieniu praktycznie wszyscy wiedzieli o kogo chodzi... Poza tym sadze ze znajda sie rowniez w Polsce nie tylko jego fani ale osoby ktore poprostu dla odmiany chcialyby posluchac jego glosu (a jak wszyscy dobrze wiemy jest cudny)...poza tym na takie koncerty przyjezdzaja ludzie z innych krajów....
Pozdrawiam :-)
Posted 18 June 2009 - 09:30 PM
joasia, on Jun 18 2009, 10:14 PM, said:
Jeśli chodzi o koncert Michael'a w Polsce to jestem w 100% za. Z tym ze na jego koncert w tym roku w Polsce nie mamy co liczyc. Ale 2010 rok?? Czemu nie :-) Sądzę, że w Polsce jest wielu fanów... Ja osobiscie myślalam ze w moim otoczeniu nikt nie słucha Buble'a...a gdy zaczęłam mówic ze słucham własnie jego muzyki to ku mojemu zdziwieniu praktycznie wszyscy wiedzieli o kogo chodzi... Poza tym sadze ze znajda sie rowniez w Polsce nie tylko jego fani ale osoby ktore poprostu dla odmiany chcialyby posluchac jego glosu (a jak wszyscy dobrze wiemy jest cudny)...poza tym na takie koncerty przyjezdzaja ludzie z innych krajów....
Pozdrawiam :-)
Oczywiście, że nie w tym roku. Jak wszyscy wiemy
Dzięki za odzew i równieź pozdrawiam
Advanced BubléHolic !

Posted 22 June 2009 - 05:02 PM
Michael mieszka u mnie jakoś od ok. 4, może 5 lat. Pierwsza piosenka w jego wykonaniu, jaką usłyszałam to 'Save the last dance for me'. Przez przypadek ją ściągnęłam
Za co go szanuję ? Za niezmienny, świetny kontakt z fanami. Widac, że nie męczy się nami, próbuje każdego zauważyc, nie mówi do tłumu, ale do każdego z osobna - takie mam wrażenie.
Poza tym, widzę, że naprawdę kocha to, co robi. Koncerty to dla niego taka sama przyjemnosc, jak dla szczęściarzy, którzy tam są.
Co jest w nim, że lubię jego piosenki? Kiedy słucham CMI, bo tej najczęściej, widzę, jak się uśmiecha w trakcie śpiewania. To jest tak dla mnie widoczne, że sama nie mogę się powstrzymac od ciągłego uśmiechania.
Inny powód: uwielbiam piosenki, w trakcie których słychac, jak się wysila. Takie mocne, szybkie, wymagające silnego głosu.
Tyle z mojej strony. Ania, jesteś usatysfakcjonowana ?
Advanced BubléHolic !

Posted 22 June 2009 - 06:07 PM
Posted 22 June 2009 - 06:46 PM
Oprócz tego poczucie humoru, często oglądam sobie wywiady lub np ostatni zwiastun MSG tak po prostu na rozweselenie
Ja MB też znam od paru ładnych lat, a poznałam go poprzez film 'Down with love' ('Do diabła z miłością'), do którego Michael śpiewał tytułową piosenkę wraz z Holy Palmer. I coś mi się przypomniało, że już o tym artyście słyszałam, zrobiłam mały research i się zaczęło.
A co do najnowszej płyty, to faktycznie w Polsce jest ona bardzo tania (ktoś pisał o merlin.pl), ale w sklepie internetowym empik można ją kupić jeszcze taniej.
Posted 22 June 2009 - 07:09 PM
latsa, on Jun 22 2009, 07:46 PM, said:
Faktycznie ! Empik się postarał. Dzięki za info, wielkie dzięki. Już miałam zamawiac w merlinie
Advanced BubléHolic !

Posted 22 June 2009 - 07:27 PM
Jeśli chodzi o mnie to słucham MB tak od 3 lat i po raz pierwszy usłyszałam jego głos w radio. Był to okres świąteczny (niedługo gwiazdka) i miałam tą przyjemność wysłuchać 'Let It Snow' w Jego wykonaniu
Bardzo lubię poczucie humoru MB, zgadzam się z moimi przedmówczyniami Michael ma doskonały kontakt ze swoimi fanami jak się na niego patrzy to NIE wyczuwa się, że chodzi mu wyłącznie o zbicie jak najwiekszego majatku, jak to w 98% artysów bywa. Uważam, że on żyje tym co robi i poświeca sie całym sercem. Bardzo lubie ciepłą barwe Jego głosu i doceniam w nim umiejętnośc przekazywania emocji poprzez swój talent
Fajnie też, że nie zmienia kobiet co miesiąc tylko raczej jest stały w uczuciach
Posted 22 June 2009 - 07:34 PM
al0209, on Jun 22 2009, 07:27 PM, said:
Fajnie też, że nie zmienia kobiet co miesiąc tylko raczej jest stały w uczuciach
Ankaaa ! To mnie rozbawiło jak nic innego dziś !
Advanced BubléHolic !

Posted 22 June 2009 - 07:46 PM
al0209, on Jun 22 2009, 07:43 PM, said:
Chcesz burzę rozpętac ?
Wiesz, że ja z moją obsesyjną Muszę_Wszystko_O_Nim_Wiedziec manią mogłabym tu napisac to i owo
Advanced BubléHolic !

Posted 22 June 2009 - 07:52 PM
Posted 22 June 2009 - 07:54 PM
Bałabym się na jego miejscu tego teoretycznego koncertu w Poland
Advanced BubléHolic !

Posted 22 June 2009 - 08:00 PM
Advanced BubléHolic !

Posted 22 June 2009 - 08:13 PM
No ja na pewno go nie wypuszczę zaraz po koncercie, tylko zabiorę na wycieczkę
Ktoś ma ochotę z nami się wybrac ?
Advanced BubléHolic !

3 User(s) are reading this topic