teraz musimy skupić tutaj jak nawiecej osób i postarać się, żeby radia przypomniały sobie, że istnieje ktoś taki jak Michael Buble! dzieki wszystkim, ktorzy przeczytali moja wiadomość na last.fm i sie zarejestrowali
Fans From Poland
Posted 14 June 2009 - 06:06 PM
teraz musimy skupić tutaj jak nawiecej osób i postarać się, żeby radia przypomniały sobie, że istnieje ktoś taki jak Michael Buble! dzieki wszystkim, ktorzy przeczytali moja wiadomość na last.fm i sie zarejestrowali
I'm waiting for you in Poland :]
Posted 14 June 2009 - 06:31 PM
witam, witam:)
dzisiaj otrzymałam wiadomośc o tym, iż są plany sprowadzenia Bubla do Nas:)
niezmiernie się cieszę, jednak nie mam pojęcia jak się za to zabrać?
ktoś ma wejście w media?
pzdr.madzior
Witaj ! I dzięki za odzew !
Pierwsze wejścia porobione - poczytaj wcześniej - trochę podziałałam.
Advanced BubléHolic !
Michael, your Polish fans are waiting for you!

www.myspace.com/michaelbublepl
Posted 14 June 2009 - 08:55 PM
miło, że coraz więcej polskich fanów można tutaj spotkać !!
I'm waiting for you in Poland :]
Posted 14 June 2009 - 09:20 PM
Aniaaa, jak Ty ładnie o mnie mówisz...dziekuje AJSHA :* ale tutaj jeśli tak mogę powiedzieć główną szefową jest Olga_S, którą serdecznie pozdrawiam hehe... :* informujemy osoby z różnych portali, forów a nawet z NK
![]()
miło, że coraz więcej polskich fanów można tutaj spotkać !!
Advanced BubléHolic !

Posted 15 June 2009 - 12:27 PM
Posted 15 June 2009 - 04:55 PM
Pomimo tego, że w mediach w Polsce MB za bardzo nie istnieje, jestem pewien że tzw "cichych fanów" jest wielu.
Z możliwych działań można jeszcze napisać do agencji koncertowych sprowadzających gwiazdy większego formatu do Polski (głównie rockowe), czy też męczyć np. władze miasta albo organizatorów festiwali. Przykładem chociażby "Poznań dla Ziemi" gdzie w zeszłym roku była Furtado a w tym będzie Radiohead albo festiwal teatralny malta, gdzie zagra Nine Inch Nails. Zawsze to jakiś pomysł.
Pozdrawiam,
Andrzej
Posted 15 June 2009 - 06:55 PM
A istnieje jakaś polska strona o MB? Bo szczerze mówiąc, to nawet nie szukałam niczego takiego... Jeżeli coś takiego by istniało, to tam ewentualnie jakieś ogłoszenia parafialne można zamieszczać i ludzi zwoływać na to forum (bo domyślam się, że nie wszyscy fani mają last.fm, myspace, facebooka i inne wynalazki)
al0209 znalazła jakieś forum. dziś mi coś tam napisała. także ona teraz będzie tam werbowała ludzi (a przynajmniej tak podejrzewam) Ania, popraw mnie, jak się mylę !
Strona o MB... jeszcze takiej nie ma. JESZCZE. Myślę nad tym od dłuższego czasu. W przyszłym tygodniu, ewentualnie za dwa, jak ochłonę po oglądnięciu MSG
Advanced BubléHolic !

Posted 15 June 2009 - 07:00 PM
Witajcie, również jak najbardziej popieram inicjatywę.
Pomimo tego, że w mediach w Polsce MB za bardzo nie istnieje, jestem pewien że tzw "cichych fanów" jest wielu.
Z możliwych działań można jeszcze napisać do agencji koncertowych sprowadzających gwiazdy większego formatu do Polski (głównie rockowe), czy też męczyć np. władze miasta albo organizatorów festiwali. Przykładem chociażby "Poznań dla Ziemi" gdzie w zeszłym roku była Furtado a w tym będzie Radiohead albo festiwal teatralny malta, gdzie zagra Nine Inch Nails. Zawsze to jakiś pomysł.
Pozdrawiam,
Andrzej
Z organizatorami dobry pomysł, Andrzej. Ja postaram się złapac kontakt z tymi osobami, które lubią M. i jednocześnie mają jakieś wtyki : Pan Baron z Trójki, Pan Niedźwiedzki ze Złotych Przebojów... Maila do nich napisac trzeba i może zareagują.
Coffee, która z jakichś względów jeszcze się tutaj nie pojawiła
Pozdrawiam, Olga
Advanced BubléHolic !

Posted 16 June 2009 - 07:52 PM
moim zdaniem jak każdy znajdzie sobie jakieś "miejsce" np. forum, plotkarski portal itp. to wszedzie to rozglosnimy i wtedy moze coś z tego wyjdzie
![]()
dokładnie. gud ajdi ;d
ja myślę, że po prostu jeśli ktoś będzie siedział przed kompem
i zadkładam będzie się nudził, to niech coś poszpera i poogłasza.
a do radia to tez można maile wysłać, myślę, że po którymś z kolei ktoś zareaguje ;p
pzdr.madzior
Posted 17 June 2009 - 03:53 PM
Witaj ! Cieszę się, że tu zawitałaś i bardzo dziękuję, że poświęciłaś trochę miejsca temu przedsięwzięciu miejsce u siebie na blogu ! Trzeba rozmieszczac to, gdzie się daWitam wszystkich serdecznie, a szczególnie Olgę
Chciałam wam dać znać, że umieściłam link do tej stronki na swoim blogu o MB. Szczerze popieram was w waszych dążeniach do koncertu MB w Polsce ! Pozdrawiam
JESTEM! mam tylko nadzieje ze cos z tego wyjdzie
Świetnie ! Dzięki i pozdrawiam.
Advanced BubléHolic !

Posted 17 June 2009 - 07:37 PM
Jak sie macie??
Olga, wiesz, ze pisalam kiedys w sprawie koncertu MB do Marka Niedzwiedzkiego, bo mi sie wydawalo, ze go to zainteresuje. Ale......nie odpowiedzial!!! Hmmmm, jak chcial, zeby bylo wiecej glosow na MB i zeby piosenka zostala, to odpisal, a teraz nie. Moze nie wstrzelilam sie w moment? Sprobuje jeszcze raz, moze gdzies przeoczyl? On zawsze odpowiadal na maile, hmmmm. No, chyba , ze go to juz nie interesuje.
P.S. Och, jak to milo pisac w jezyku, ktory sie rozumie
Bubalicious Cafe Member #31
Sorry for my English, I'm still learning, try understand me :)
Posted 17 June 2009 - 07:52 PM
Magda ! Jak miło mi Cię tu widziec.Witam, witam. Zdazylam dopiero na druga strone, ale co tam.
Jak sie macie??
Olga, wiesz, ze pisalam kiedys w sprawie koncertu MB do Marka Niedzwiedzkiego, bo mi sie wydawalo, ze go to zainteresuje. Ale......nie odpowiedzial!!! Hmmmm, jak chcial, zeby bylo wiecej glosow na MB i zeby piosenka zostala, to odpisal, a teraz nie. Moze nie wstrzelilam sie w moment? Sprobuje jeszcze raz, moze gdzies przeoczyl? On zawsze odpowiadal na maile, hmmmm. No, chyba , ze go to juz nie interesuje.
P.S. Och, jak to milo pisac w jezyku, ktory sie rozumie
No nie wiem, nie wiem, co z tym panem Markiem.... Ale jeśli chcesz, to spróbuj raz jeszcze. Powiem Ci, tak ,że miałam okazję go spotkac w marcu i wtedy na wieczorku po wystawie powiedział, że on już nie ma takiej chęci ani pragnienia, by kogoś na koncercie zobaczyc. Że on już swoje przeżyl i zobaczył. Może dlatego taka cisza z jego strony. Ale zobaczymy. Jak Ty Niedźwiedzkiego, to ja Barona pomęczę. Też opowiem, jeśli w ogóle się odezwie.
Tak, to miłe, że piszę i nie patrzę, czy są błędy czy nie ! To ... odprężające
Advanced BubléHolic !

Posted 17 June 2009 - 08:07 PM
Bubalicious Cafe Member #31
Sorry for my English, I'm still learning, try understand me :)
Posted 17 June 2009 - 08:32 PM
To ja jeszcze do Kydryńskiego uderze
Kiedyś słyszałam, jak sie zachwycal I'm your man w swojej audycji, ze taki glos, swietny band. No i on mial udzial w sprowadzeniu Diany Krall. Moze on?
Taaak ! Jak dobrze, że Ty tu jesteś. Ja nie myślę od kilku dni, a Ty pomysły podrzucasz - dzięki.
Ja i al0209 na razie zajmujemy się linkowaniem do tego forum - dosłownie wszędzie - nasza-klasa, onet, plejada, wp, blogi, fora ...
Advanced BubléHolic !

Posted 18 June 2009 - 07:31 PM
Nawet ostatnio myślałam o koncercie, ale szczerze mówiąc Polskę od razu wykluczyłam
Reply to this topic

0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users